O nama

01

 

Misija


itSoft ima za temeljni cilj stvoriti nove vrijednosti za svoje klijente u području IT usluga, kako implementacijom visokokvalitetnih IT rješenja tako i u dijelu upravljanja IT procesima kupca.

 

Naša pravila vrijednosti kao što su korisnost, učinkovitost i fleksibilnost naši kupci će prepoznati, te ih koristiti da zajedno s nama razvijaju svoje poslovanje.

 

news_home

 

Vizija


Biti jedna od vodećih hrvatskih tvrtki koja će svoje poslovanje usmjeriti na pružanje visokovrijednih IT rješenja u područjima IT virtualizacije, IT sigurnosti i pohrane podataka, te postati najpoželjniji IT outsourcing partner za male i srednje tvrtke na području RH.

 

 

02

 

Vrijednosti


U svemu što radi itSoft teži postizanju poslovne efikasnosti, kvalitetnom i umjerenom razvoju te poboljšanju profitabilnosti.

 

Razvojem poslovanja temeljenog na vrijednostima itSoft će postati jedna od najkonkurentnijih domaćih IT tvrtki. itSoft ţeli ostvarivati umjeren poslovni rast, rastući zajedno sa svojim korisnicima, znanjima svojih zaposlenika i gospodarstvom u cjelini. 

02

 

Ovo postižemo


Proaktivnim analiziranjem naših poslovnih procesa kako bi ih mogli kontinuirano poboljšavati.

 

Podupiranjem poslovnih funkcija razvojem efikasnih metrika kojima mjerimo učinkovitost ključnih poslovnih procesa i proaktivno koristimo te metrike kako bi inicirali preventivne i korektivne akcije kada se ukaže potreba. 

02

 

Kontinuirano poboljšanje


Razumijevanjem, ispunjavanjem i zadovoljavanjem potreba i očekivanja korisnika funkcioniranjem na najvišim standardima kvalitete u svakoj prilici.

Pružanjem pravovremenih i inovativnih rješenja našim klijentima kroz timski rad, unaprjeđenje procesa i tehnološku izvrsnost. Redovitim postavljanjem mjerljivih ciljeva i stalnim unapređenjem izvedbe.

Edukacijom i poticanjem svih zaposlenika za preuzimanje osobne odgovornosti u cilju stalnog poboljšanja izvedbe kako bi se postigla zadana kvaliteta.

Građenjem i održavanjem etičkih i moralnih poslovnih odnosa s klijentima, zaposlenicima, partnerima i zajednicom.

 

Član Uprave

Krešo Troha

TROHA potpis

 

 

Partneri

 

DATACROSS Data Center Partner

 

 

Cisco Master Service Provider

 

 

 

03

 

 

04

 

01

 

01

 

03

 

01

04

 

01

 

01

 

01

 

01

 

01